Vacature

Learning & Development specialist

Vacature /
15 februari 2022
over ons - vacatures - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een werkplek waarin je naast onze organisatie en onze klanten ook jezelf ontwikkelt? Wil je bij een organisatie werken waar mensen centraal staan? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Dus, wie ben jij en waar wil je in groeien?

Wie zijn wij?

Wij zijn een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen te ontwikkelen. Wij helpen hierbij door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies.
HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een jonge, creatieve, gedreven onderwijskundige die met ons mee wil bouwen aan revolutionaire leermiddelen.

Wat ga je doen?

Werken bij HRD Groep is variërend en binnen jouw functie zijn jouw eigen interesses medebepalend. Voor deze specifieke functie ligt de nadruk op het ontwikkelen van onze (online) opleidingen in de breedst mogelijke zin. Hierbij verbeter je huidig materiaal, maar maak je ook nieuwe trainingen en opleidingen voor onze klanten.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding Onderwijskunde (HBO/WO)
  • 2 à 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Een professionele, transparante en leergierige houding. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Groep de klant zo goed mogelijk te bedienen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en liefst ook Engelse taal;
  • Je bent oplettend, nauwkeurig en bewaakt de kwaliteit van jouw werk;
  • Je bent op samenwerking gericht en denkt op allerlei gebieden mee met je collega’s;
  • Je houdt van een goede werksfeer en draagt daar graag aan bij.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij werken in een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samengaan. We leren van elkaar en met elkaar en zorgen op die manier dat onze klanten het beste krijgen. Natuurlijk hebben we concurrerende arbeidsvoorwaarden. Graag gaan we met jou in gesprek om jouw functie op maat te maken!

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast voor deze vacature of wil je meer weten over hoe werken bij HRD Groep eruit ziet? Neem dan contact op met Lot van Brakel (lot@hrdgroep.nl).

Solliciteer!

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.